čtvrtek 26. února 2015

Trhni si (**)

Tenhle americký film mě zlákal zajímavým názvem. Jenže už když jsem uviděla afektovanou blondýnu v hlavní roli, řekla jsem si, že to možná nebude ono. A nebylo, proto má jen dvě hvězdičky. Jednu nedostal proto, že se to vidět dalo. Jednou. Jinak to byl takový nepovedený pokus o Kluci z vyšší dívčí. To byla pecka! A motiv velice podobný.

Normální chytrý a ne moc hezký holky (platí jak kde, tady na to zřejmě zapomněli) se dostanou k super kráskám – zde umělé barbie s přivřenýma očima a přehnaně nalíčené. Ale nějak tu chybí ta správná sranda, spíš bych režiséry Williama Heinse, Strathforda Hamiltona nebo scénáristy Cheryla Guerriero, Annu Obroptu podezírala ze zvrhlosti, protože nechutné scény nejsou výjimkou – zvracení, vybouchnutí záchoda plného výkalů (a ta žena si je na tváři ještě olízne), plné kondomy padající na tvář… Vhodné snad jen pro poučení, že u filmu se nejí!

Celý snímek trvá přes 90 minut a na ČSFD dostal 9 %, tak málo jsem ještě neviděla a je to 7. nejhorší film. Hrají v něm: Paris Hilton, Paula Garcés, Sarah Carter, Simon Rex, Geoffrey Arend a další

Žádné komentáře: