čtvrtek 21. listopadu 2013

Na co zajít do kavárny?

Po včerejším kreslení jsme vyrazili na chvilku do kavárny. Protože v téhle oblasti vůbec nemám zkušenosti, když nepočítám, že mi jeden kámoš sliboval, že mě vezme do své oblíbené, kde umí něco fantastického. Už si bohužel nepamatuji co. ;-) Doufám, že ne jen kafe, protože to nepiju. Zkrátka teď jsme šli do Park Lane Cafe u parku Lužánky.

Dali jsme si banánový cheesecake, domácí limonádu a já mlsounsky horkou čokoládu s vanilkovou zmrzlinou a pepřem. Připadalo mi to jako nejlepší srovnání ceny a výsledku. Stála šedesát čtyři a byla vážně moc chutná. A s tím pepřem to také byla dobrá kombinace! Jen… jí bylo trochu málo. To už myslím jako legraci, protože to byla skutečná lahůdka.

2 komentáře:

Happy řekl(a)...

No neni nad pořádnou zmrzlinu. Obzvláště v letošním přehřátém a extra suchém létě. Prosím nemůžu najít tvé tipy na ochlazování v létě. Narazil jsem na ně v zimě a těď nevím kde je najít;-)

Angelika řekl(a)...

No, se zmrzlinou to není zase tak horké, ale ujde to... leckde ji nedoporučují především kvůli cukru a taky proto, že je to příliš studené do žaludky (zvlášť pro hltaly). Články jsou tady:

http://angelikyblocek.blogspot.cz/2013/07/jak-se-ochladit-13.html
http://angelikyblocek.blogspot.cz/2013/07/jak-se-ochladit-23.html
http://angelikyblocek.blogspot.cz/2013/07/jak-se-ochladit-33.html