úterý 12. dubna 2016

Slavíme kulaté narozeniny!

Už je to tak. Celých 10 let. Přesně včera.

Je to málo? Nebo moc? 

Kdybych vám řekla, že mám desetileté dítě, řekli byste si, že je ještě malý a co má všechno před sebou. Ale když to vezmete na dny, tak je to docela pecka. Celých 3 653 dní, tedy 87 672 hodin, 5 260 320 minut. (Komu se to nezdá, tak 2008, 2012 a 2016 byly přestupné roky. ;-))

V úterý 11. dubna 2006 v 18:35 jsem napsala první článek na blog. Tehdy byl Blogger samostatný a v angličtině. Začátky byly náročné – ono ani dnes to s angličtinou nemám tak zázračné, jak bych si přála, ale dělám na tom. A víte co? Blogovat mě pořád baví. I když se za tu dobu změnilo mnohé, tohle stále zůstává.

Mimochodem, protože jsem trochu nasákla čísly a statistikou, spočítala jsem si, že mám publikováno přesně 1 700 článků, to znamená skoro půl článku denně, jinými slovy že co 2 dny a tři hodiny jsem napsala článek po celých deset let. A to je fakt hustý.

A tak jsem si k dnešním krásným kulatým narozeninám nadělila dáreček. Sice se mi ho nepodařilo zabalit, ale to nevadí. Zároveň jsem udělala něco pro sebe neobvyklého – koupila jsem si vzor na pletení šátku a k tomu celý v angličtině a na Ravelry. Tak trochu jako výstup z komfortní zóny a neustálé začínání něčeho nového. Jako důkaz odvahy.

Pokud mě pozorně sledujete. Určitě již dobře víte, že jím nemohlo být nic jiného než Exploration station od Stephena Westa.




Psala jsem o něm v článku Šátky, na které mám chuť. A tady je první video k šátku, kdyby do toho chtěl jít někdo se mnou. Už se těším, až nahodím. O Stephenovi jsem se alespoň zmínila v článcích:
A podruhé si ho možná upletu taky z duhového klubíka...

2 komentáře:

Unknown řekl(a)...

blahopřeji.

Angelika řekl(a)...

Děkuji. Jenom teď to trochu flákám a mrzí mě to, protože mám pár krásných fotek a zážitků z Blatné a Žďáru nad Sázavou.