pondělí 11. června 2012

V pravou dobu na pravém místě

Minulý týden jsme s kamarádkou chtěly vyrazit do čajovny. Nebylo zrovna dvakrát krásné počasí, a tak jsem navrhla dvě nejbližší s tím, že se trochu projdeme. Protože jsem si nebyla tak docela jistá, co by ji mohlo zaujmout, zvolila jsem Klub cestovatelů, kde nabízí i jídlo a různé další věci. 

Dala jsem si Sultánovu svačinku, což byla taková ochutnávková směska všelijakých libanonských předkrmů, a bylo to výtečné. A jako dezert jsem si pochopitelně nemohla nechat ujít fantastickou čokoládu, kterou tam dělají. Píší u ní, že je to „čokoláda ze skutečného kakaa, skutečného másla a skutečného karamelu s datlí, ořechy a kokosem“ a já jsem do ní blázen.

Milá paní čajovnice nás požádala, zda by nás mohla v 19 přemístit mimo čajový salonek, neboť tam bude probíhat promítání. Ale my jsme holky zvědavé, takže když nám bylo umožněno zůstat, rozhodly jsme se zhlédnout a poslechnout si přednášku o břišním tanci. Ukázalo se to jako výborný nápad, kdy nám příjemná paní povídala a zároveň ukazovala fotky či pouštěla videa tance se závojem, křídly, závojovými vějíři a povídala také o kombinacích břišního tance s klasickými tanci.

Žádné komentáře: